Te

Darjeeling First Flush 2017

Darjeeling First Flush 2017

Vær den første til at bedømme dette produkt

Til rådighed På lager

Varenummer: 50431x

Produktnavn Pris Antal
Darjeeling First Flush. 2017. 50 g.
50,00 kr
Darjeeling First Flush 2017. 100 g.
90,00 kr
Darjeeling First Flush 2017.200 g.
175,00 kr
Darjeeling First Flush 2017. 400 g
325,00 kr
Darjeeling FTGFOP-I ”Snow View” First Flush 2017

Man er ikke i tvivl, når man dufter til den friskplukkede Darjeeling – årets første høst, for First Flush er noget helt særligt. Nyd den friske duft af te-bladene med undertoner af blomster, som kendetegner en rigtig Darjeeling.
Dette års Darjeeling First Flush kommer fra Snow View Tea Garden. Plantagen blev grundlagt af britiske plantageejere i 1887, og dens lokale navn er ”Kumai”. Den ligger i Kalimpong regionen med Moorti River på den ene side af plantagen. På den anden side støder den op til Jaldhaka Forest, som er et naturreservat med elefanter, leoparder, bisonokser og andre vilde dyr.

I kan glæde jer til en rigtig dejlig kop lys ravfarvet First Flush med en blid og blomsterpræget smag.

Beskrivelse

Detaljer

Darjeeling FTGFOP-I ”Snow View” First Flush 2017 Man er ikke i tvivl, når man dufter til den friskplukkede Darjeeling – årets første høst, for First Flush er noget helt særligt. Nyd den friske duft af te-bladene med undertoner af blomster, som kendetegner en rigtig Darjeeling. Dette års Darjeeling First Flush kommer fra Snow View Tea Garden. Plantagen blev grundlagt af britiske plantageejere i 1887, og dens lokale navn er ”Kumai”. Den ligger i Kalimpong regionen med Moorti River på den ene side af plantagen. På den anden side støder den op til Jaldhaka Forest, som er et naturreservat med elefanter, leoparder, bisonokser og andre vilde dyr. I kan glæde jer til en rigtig dejlig kop lys ravfarvet First Flush med en blid og blomsterpræget smag.

Tags

Tags på produkter

  • Der er ingen tags knyttet til produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Skriv din anmeldelse

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer