Tilbehør

Chai Sirup

Chai Sirup

Vær den første til at bedømme dette produkt

49,00 kr

Til rådighed På lager

Varenummer: 90203

Chai sirup kan bruges i kaffe, men er bedst i varm mælk. 250 ml.

Denne sirup fra 1883 er meget sød, og en anelse tyndere en man normalvis forstår ved sirup. Den er helt uden kunstige konserveringsmidler, og indeholder en blanding af naturlige ingredienser, frugt sukker og rørsukker.
1883 er meget koncentrerede og bør doseres forsigtig. Vær opmærksom på at disse sirup ikke er tilsat konserveringsmidler, og er lavet af naturlige ingredienser, man skal vende flasken et par gange før brug, og de også bør ikke efterlades i varme omgivelser eller i direkte sollys.

Indhold: kanel, ingefær,nellik, aromaer samt teekstrakt.

Beskrivelse

Detaljer

Chai sirup kan bruges i kaffe, men er bedst i varm mælk. 250 ml. Denne sirup fra 1883 er meget sød, og en anelse tyndere en man normalvis forstår ved sirup. Den er helt uden kunstige konserveringsmidler, og indeholder en blanding af naturlige ingredienser, frugt sukker og rørsukker. 1883 er meget koncentrerede og bør doseres forsigtig. Vær opmærksom på at disse sirup ikke er tilsat konserveringsmidler, og er lavet af naturlige ingredienser, man skal vende flasken et par gange før brug, og de også bør ikke efterlades i varme omgivelser eller i direkte sollys. Indhold: kanel, ingefær,nellik, aromaer samt teekstrakt.

Tags

Tags på produkter

  • Der er ingen tags knyttet til produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Skriv din anmeldelse

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer